Pia fik 6 møder på ÉN weekend

På én weekend lykkedes det blot ved hjælp af en beregner og 1.000kr. At skabe en god forretning for den altid glade malermester Pia Lundvall.

Jeg bliver nød til at stoppe annonceringen midlertidigt grundet overarbejde”. Sådan lød det fra Pia mandag morgen, efter hendes nye beregner havde kørt i weekenden.

Hun er en ud af mange, som har oplevet effektiviteten af en beregner og bliver nød til at slukke for den for at følge med arbejdsopgaverne.

Pia er en engageret og arbejdsflittig malermester, som har sit eget lille malerfirma. Hun har 5 ansatte men havde to problemer. Hun manglede arbejdsopgaver, og hendes omsætning var meget svingende. Hun var udfordret og har måtte sende en malersvend hjem.

Hendes virksomhed fungerede ellers fint. Hun havde penge og havde ikke noget problem i at investere. Men usikkerheden i omsætningen har skabt uro og gjort, at virksomheden er gået op og ned.

Om fredagen tager vi ud til Pia og håber på at finde en løsning. Vi tilbyder hende en beregner, som vi garanterer vil skabe seriøse kundehenvendelser. Nu kræves der kun, at Pia er klar til at investere. Og det er hun.

Samme dag vi er til møde med Pia bygges beregneren og annonceres på Facebook. Vi fik grønt lys af Pia til at annoncere beregneren for 1.000 kr. på Facebook henover weekenden. Vi krydser fingre for, at vi kan hjælpe hende i gang med arbejdsopgaver.

Det er mandag morgen og der er gået 3 dage med annoncering. Pia har allerede fået 31 henvendelser, det svarer til 32 kr. pr. henvendelse. Alt sammen fungerer via en annonce på Facebook, og en beregner som er ekstrem simpel og effektiv.

Nu kan Pia selv tænde og slukke for beregneren, og selv bestemme fra dag til dag hvornår hun vil have arbejdsopgaver ind. Hendes virksomhed kan blomstre igen, og hun behøver ikke sende folk hjem.

Efter annonceringen har Pia booket 6 møder ud af de 31 henvendelser. Det svarer til, at 20% af alle henvendelser er blevet til et møde.

I stedet for at Pia venter på at kunderne henvender sig til hende, kan hun ved hjælp af vores maskine, henvende sig direkte til de potentielle kunder. Det har givet hende en bedre og nemmere marketingskanal, der kan lave kundehenvendelser til hende hver dag.

 

Mangler du hjælp til en lignende opgave?

Er du i samme situation som Pia? Tøv ikke med at kontakte os, og vi tager en snak om dine muligheder.

Disse beregnere kan specialiseres inden for mange brancher. Så hvis du har behov for et værktøj som kontinuerligt kan skaffe kundehenvendelser, er dette værktøj lige noget for dig. Sætter man det rigtig op, kan den allerede efter første dag skaffe kundehenvendelser til dig.

Du kan enten booke et online møde eller skrive en mail til morten@leaddoubler.com, hvis du vil ringes op for en snak helt omkostningsfrit.

Pia hedder hun

“Det havde jeg ikke gættet siger jeg”. Folkepensionist – altså over 67 år. Tja, hun holder sig godt tænker jeg.

Snakken fortsætter. Der er god stemning, men hun har en udfordring.

Pia hedder hun.

Hun har haft virksomheden i mere end 40 år. Havde egentlig fundet en til at overtage forretningen, men den hun havde fundet har fået kolde fødder, så hele sidste års strategiarbejde er ingenting værd.

Hendes virksomhed er ellers OK. Simpel lille malervirksomhed, hvor kunderne kommer til hende fordi hun er charmerende og helt sikkert en dygtig sælger.

Men hun er udfordret. Har måttet sende en malersvend hjem og er nervøs for om han kommer tilbage, når sommertravlheden melder sig.

Hendes omsætning går for meget op og ned. Usikkerheden betyder at hun må sende folk hjem. Det skaber uro.

Vi snakker og får identificeret en løsning. En løsning, der ikke kræver meget af hende andet end vilje og en lille investering.

Investeringen er ikke et problem. Hun har pengene. Viljen er vi mere usikre på. Hun siger hun vil ned i tid og egentlig gerne sælge virksomheden, men virksomheden er hende. Hendes marketing er bundet op på hendes telefonnummer. Al salg går igennem hende.

Hun har kun 2 muligheder: Stoppe med at arbejde – fyre hendes medarbejdere og nyde sit velfortjente otium eller tage udfordringen op.

For os er det vigtigt hun fortsætter. Hun er dygtig. Hun holder 5 danskere i arbejde, betaler sin skat og er en inspiration for andre. Det betyder noget.

Hun vælger at tage udfordringen op. Vi giver hinanden et kram – selvom det kun er 1 time siden vi så hinanden første gang. Det føles godt. Det er vigtigt det her. Missionen skal lykkedes. Vi har brugt vores charme på at få hende til at tage udfordringen op. Nu er det vigtigt vi kan levere.

Vi bygger hende en prisberegner, lancerer den på Facebook fredag eftermiddag og venter.

Lørdag morgen sidder jeg så her. Jeg har fået hende til at investere i en prisberegner. Fået hende til at tage en chance.

Der er gået 3 dage siden vi mødte hende første gang og 18 timer siden vi lagde hendes prisberegner på Facebook. Nu er det tid til at se om det virker…

5 kundehenvendelser for en samlet annoncering på 229 kr. er beviset. Under 50 kr. pr. henvendelse. Alt sammen via en Facebookannonce, der peger ind på en prisberegner. Ekstremt simpelt at styre.

5 henvendelser for 229 kr. – Jo: missionen er lykkedes.

Vi har fået skabt en maskine, hvor hun fra dag til dag kan styre hvor mange kundehenvendelser hun vil have.

Hendes virksomhed kan pludselig sælges. Den har en sund marketingkanal, der kan lave kundehenvendelser hver dag. Nu er det hele ikke bundet op på hendes telefonnummer.

Jeg glæder mig til at snakke med Pia på mandag.

Tak fordi du læste med

Hvis I har brug for mere stabilitet eller en sikker måde at skaffe kundehenvendelser til jeres virksomhed kan en prisberegner være vejen frem. Sætter man den rigtigt op kan den allerede første dag skaffe jer de henvendelser I skal bruge i jeres virksomhed.

Specielt håndværkere kan bruge metoden.

Skriv en mail til mig på: morten@leaddoubler.com, hvis du vil ringes op for en snak. Det koster ikke noget.

Vi er godt på vej imod 2.000 leads om dagen

I Februar har vi lavet mere end 1.900 kundehenvendelser om dagen vha. LeadDoubler platformen.

I alt er det blevet til mere end 100.000 leads genereret allerede i år.

Vores kunder er virksomheder som:

 • Klimadan
 • BRF
 • Stresslæge.dk
 • Gyldendals bogklubber

Konceptet

Egentlig er ideen meget simpel:

1) Byg en online beregner eller test

2) Annoncer via Facebook og Google

Hvor hurtigt virker det?

Det tager mellem 10 minutter og 3 timer at bygge en leadgenerator vha. platformen.

Det tager 30-60 minutter at lave en Facebook-annonce.

Derefter tager det ca. 2-3 timer før første kundehenvendelse lander i jeres indbakke.

Hvad koster det?

Skal vi bygge den for dig koster det 9.999 kr. at komme i gang. Det inkluderer 1. måneds LeadDoubler abonnement og opsætningen af 1 stk. leadgenerator.

Hvordan kommer jeg i gang?

Klart det hurtigste og mest effektive er at booke et 20 minutters møde med mig. Jeg har lavet over 1.000 beregnere og tests og ved også hvordan din skal se ud for at virke.

Jeg har pt. tid til at hjælpe et par nye kunder i gang, så book mig via: calendly.com/mortenmatras/salgsmaskine-15min

Få flere kundehenvendelser via facebook super nemt

Tænk tilbage på dit sidste salg. Hvordan startede dialogen med kunden?

Måske startede dialogen med et spørgsmål fra kunden, som du så svarede på.

“Hvad vil det koste for mig at…?”

“Jeg er lidt usikker på om det er det rigtige for mig?”

Det er sådan dialogen starter… med et helt almindeligt spørgsmål

I gamle dage ville kunderne finde dig i den lokale idrætsforening, over en kop kaffe til en konfirmation eller ved at de spurgte nogle af dine gamle kunder, der så kunne fortælle at du var en god leverandør.

I dag går det som regel noget stærkere og de helt almindelige spørgsmål, der før i tiden kunne lede til en dialog, der kunne give dig salget, finder dine potentielle kunder i dag svar på online.

Skal du nå dine salgsmål bliver du altså nødt til at være der, hvor dine kunder er…

Facebook!

Du kan hade det nok så meget, men det er her dine kunder højst sandsynligt er.

Nu kan du gøre det til din bedste sælger. Sælgeren, der kan finde potentielle kunder til dig i et tempo du ikke troede var muligt.

Opskriften

Det er ekstremt enkelt at skabe leads (kundehenvendelser) via Facebook.

Skridt 1: Find et spørgsmål potentielle kunder gerne vil have svar på

Det kunne være:

 • Hvad koster det?
 • Hvad sparer jeg?
 • Hvornår er investeringen betalt tilbage?
 • Hvilken type er den rigtige for mig?

Skridt 2: Lav en automatisk maskine (En beregner, en test eller en quiz), der kan svare på spørgsmålet

Det kunne for eksempel være:

 • En prisberegner
 • En besparelsesberegner
 • En tilbagebetalingsberegner
 • En test, hvor brugeren via få input kan få hjælp til at vælge den rigtige type

Byg nu maskinen, så den sikrer at du få fat i kundens kontaktdata på det rigtige tidspunkt.

Skridt 3: Lav en facebookannonce og læg beregneren ud til dine potentielle kunder

Facebook har en fantastisk annonce-maskine, der gør det super enkelt for dig at bygge en annonce, der sikrer at du rammer din målgruppe og kan få dem ind til din maskine.

Skridt 4: Vent på at kundehenvendelserne flyver ind i din indbakke

Ring til kunderne når de har brugt din maskine og hjælp dem så godt du kan. Nogle af dem vil måske endda byde på en kop kaffe og en snak om deres projekt…

Kom i gang hurtigt

Hvis du gerne vil have flere kundehenvendelser hurtigt har du et par oplagte muligheder:

Den nemme

Ring til Danske Specialister på: 93 87 61 71. De kører i forvejen annoncer og hjælper potentielle kunder i hele landet med at få priser og svar på almindelige spørgsmål. Måske har de plads til dig og kan matche dig op med potentielle kunder fra din by.

Den hurtige og præcise

Book et møde med vores salgsteam – få sat en maskine op på 20 minutter og du kan have dit første kundemøde i morgen.

Book et møde

Den billige

LeadDoubler platformen er dybest set en gør det selv platform. Du kan på ca. 1-2 timer lære dig selv at bygge disse online beregnere, tests og quizzes. Har du tid og er nogenlunde tryg ved IT kan det være den rigtige løsning for dig.

Tag vores gratis online kursus

 

7 måder at få flere kundehenvendelser. Simple beregnere er et hit hos store og små danske virksomheder

Du kender det: Du sidder med et spørgsmål og har brug for et svar. Du Googler – finder en side med svaret, læser den, får svaret og kan komme videre med dit liv.

Alt er perfekt.

Dette foregår tusindvis af gange hver time i hver eneste by i hele verden.

Det giver dig en unik mulighed for at få kundehenvendelser til din virksomhed – hver dag.

Nøglen er at bygge en online beregner eller test, der giver potentielle kunder, det svar de har brug for.

Her er 7 bud på beregnere og tests vi har set virke helt ekstremt godt for vores kunder:

1) Bidragstest

 

 

For BRF har vi bygget en beregner, der gør det enkelt for boligejere at teste om de kan spare penge ved at skifte deres nuværende realkreditlån ud med BRF’s for at spare på bidragssatserne.

Beregneren kan ses på: brf.dk/laantyper/pristjek

Det geniale her er, at boligejere ekstremt nemt kan finde ud af om de skal overveje at skifte til brf og samtidig kan bede om at blive kontaktet.

BRF har lavet flere tusind kundehenvendelser via testen. Den er bygget vha. LeadDoubler platformen og et enkelt regneark.

Designet er udtænkt af vores partnere fra sunrise.dk – der er super skarpe til at udtænke geniale markedsføringsstrategier – specielt til store virksomheder, der gerne vil have strategisk hjælp til at nå deres mål.

2) Prisberegner

 

For Jesper Niss fra Tømrer-niss har vi bygget en simpel prisberegner, hvor boligejere kan beregne prisen for at få lagt et nyt tag.

Beregneren giver et estimat til boligejeren på under 2 minutter.

For at se estimatet skal brugeren skrive sit navn og telefonnummer ind.

Al information sendes derefter til Tømrer-niss, der ringer til kunden. Hører lidt mere om taget og aftaler en besigtigelse hos kunden.

På de første 3 uger brugte Jesper 3.500 kr. på Facebook-annoncering og fik opgaver for 194.000 kr.

Samme fremgangsmåde har vi set for fliserens, vinduer, isolering, varmepumper, jordvarme og mange andre.

Overvej en prisberegner, hvis dine kunder spørger dig: “Hvad koster det?”

Se prisberegneren her.

3) Besparelsesberegner

 

For Klimadan – en af landets førende eksperter indenfor varmepumpeteknologi har vi via beregnere genereret hundredevis af kundehenvendelser via en beregner på deres egen hjemmeside og via en selvstændig landing page på: jordvarme.beregner.net

Beregneren giver folk en idé om deres besparelsespotentiale ekstremt enkelt og genererer kundehenvendelser hver dag.

Kundehenvendelserne bliver sendt til LeadDoubler’s eget team af mødebookere, der hver dag udenfor normal arbejdstid booker møder til Klimadan’s sælgere.

Modellen med at lade vores mødebookere stå for selve mødebookingen er effektivt – specielt når kunderne er privatpersoner. På den måde slipper sælgerne for at skulle ringe udenfor almindelig arbejdstid.

4) Produktvælger

Et af de spørgsmål, der er mest interessant at besvare er ofte: “Hvilket produkt er det rigtige for mig?”. Med en simpel test kan jeres potentielle kunder selv finde svaret hurtigt online og dermed blive ført rigtig tæt på et køb allerede inden I følger op.

For Gyldendals bogklubber har vi lavet en test: bogmaskinen.beregner.net, der via 5-7 enkle spørgsmål anbefaler 3 bøger ud fra valg af genre og interesser.

Den virker overraskende godt og genererer hundredevis af leads hver måned – alene via en simpel facebook-annonce.

Overvej denne type af test, hvis du hører spørgsmål som: “Hvad er det rigtige for mig?”.

5) Selv-test

 

Det vigtigste emne for dine potentielle kunder er formodentlig dem selv. Typisk vil mennesker bruge 80% af tiden på at tænke på sig selv og kun have 20% af tiden tilbage til at overveje andre ting.

Det kan du udnytte ved at lave en test, der drejer sig om personen selv.

Et stærkt eksempel er persontypetesten vi lavede for Stresslæge.dk, hvor over 1.000 personer testede sig selv den første måned. Omkostningen var ekstrem lav. (Under 1.000 kr. i omkostninger).

Da det krævede at kunderne skulle oplyse deres kontaktinformation for at få svaret gav testen vores kunde mere end 1.000 potentielle kunder at arbejde med for stort set ingen penge.

Tag testen på: personlighedstesten.beregner.net

Overvej denne mulighed, hvis du er coach, behandler eller bare har brug for ekstrem mange leads til få penge.

6) Hvad er det værd test

For en ejendomsmægler virksomhed i Roskilde har vi lavet en test, hvor det er enkelt at beregne værdien af sit hus. Eneste input er adressen og et par enkle spørgsmål. Resten klarer beregneren.

Konceptet viser, hvor intelligente beregnerne kan laves, så vi næsten ikke skal bruge noget input fra kunden for at kunne give dem stor værdi.

Denne beregner har skabt langt over 1.000 leads på 1-2 måneder med en simpel Facebook annonce.

Se testen her: http://salgspris.beregner.net/

7) Låneberegner

 

For Middelfart sparekasse har vi bygget en bådlånsberegner, der viser, hvad det koster at låne penge til en båd afhængigt af kundens indskud.

Med beregneren har Middelfart sparekasse genereret kundehenvendelser online og til messer, hvor de tager beregneren med på en iPad og dermed omdanner et møde til en messe til en konkret henvendelse om et konkret lån.

Beregneren giver kunden en PDF fil sendt pr. email. Dermed slipper Middelfart sparekasse for at dele kedelige brochurer ud.

Se beregneren på: msbaadfinans.beregner.net

Next step

Overvej hvilket svar du kan give dine potentielle kunder et svar på:

 • Hvad koster det?
 • Hvad sparer jeg?
 • Hvad er det rigtige for mig?
 • Hvilken type er jeg?
 • Hvad er mit hus værd?
 • Hvor meget kan jeg låne?
 • Hvad koster et lån?

Når du har fundet et spørgsmål dine potentielle kunder rent faktisk kunne finde på at søge svaret på, kontakter du os. Vi sætter en beregner op via LeadDoubler platformen, laver en annonce og sørger for, at du får kundehenvendelser.

Kontakt os pr. mail: morten@leaddoubler.com for en dialog om jeres behov og muligheder, eller ring på: 61 71 11 03

Hvis du er mere en ‘do-it-self guy’ kan du lige nu gå ind og starte din 14 dags gratis prøveperiode her.

Tip: Ekstremt effektiv formel til at få leads med en Facebook quiz

957 kvalificerede leads for 1.150kr på en enkelt weekend.

Det var virkeligheden vi og vores kunde – en diætist fra Ålborg – vågnede til en mandag morgen. Vores første reaktion var naturligvis begejstring og ærligt talt også vantro. Den følgende reaktion var grænsende til panik på grund af mængden af leads, vi havde genereret, og vi lukkede ned for kampagnen så hurtigt som muligt.

Men selvom mængden var overvældende, var der ingen tvivl. Vores formel VIRKEDE. Og vi har brugt den på flere efterfølgende kunder med stor succes.

Her følger, hvordan vi på en enkelt weekend skabte 957 leads via en interaktiv Facebook quiz og et meget lille budget.

Read more