Pia hedder hun

“Det havde jeg ikke gættet siger jeg”. Folkepensionist – altså over 67 år. Tja, hun holder sig godt tænker jeg.

Snakken fortsætter. Der er god stemning, men hun har en udfordring.

Pia hedder hun.

Hun har haft virksomheden i mere end 40 år. Havde egentlig fundet en til at overtage forretningen, men den hun havde fundet har fået kolde fødder, så hele sidste års strategiarbejde er ingenting værd.

Hendes virksomhed er ellers OK. Simpel lille malervirksomhed, hvor kunderne kommer til hende fordi hun er charmerende og helt sikkert en dygtig sælger.

Men hun er udfordret. Har måttet sende en malersvend hjem og er nervøs for om han kommer tilbage, når sommertravlheden melder sig.

Hendes omsætning går for meget op og ned. Usikkerheden betyder at hun må sende folk hjem. Det skaber uro.

Vi snakker og får identificeret en løsning. En løsning, der ikke kræver meget af hende andet end vilje og en lille investering.

Investeringen er ikke et problem. Hun har pengene. Viljen er vi mere usikre på. Hun siger hun vil ned i tid og egentlig gerne sælge virksomheden, men virksomheden er hende. Hendes marketing er bundet op på hendes telefonnummer. Al salg går igennem hende.

Hun har kun 2 muligheder: Stoppe med at arbejde – fyre hendes medarbejdere og nyde sit velfortjente otium eller tage udfordringen op.

For os er det vigtigt hun fortsætter. Hun er dygtig. Hun holder 5 danskere i arbejde, betaler sin skat og er en inspiration for andre. Det betyder noget.

Hun vælger at tage udfordringen op. Vi giver hinanden et kram – selvom det kun er 1 time siden vi så hinanden første gang. Det føles godt. Det er vigtigt det her. Missionen skal lykkedes. Vi har brugt vores charme på at få hende til at tage udfordringen op. Nu er det vigtigt vi kan levere.

Vi bygger hende en prisberegner, lancerer den på Facebook fredag eftermiddag og venter.

Lørdag morgen sidder jeg så her. Jeg har fået hende til at investere i en prisberegner. Fået hende til at tage en chance.

Der er gået 3 dage siden vi mødte hende første gang og 18 timer siden vi lagde hendes prisberegner på Facebook. Nu er det tid til at se om det virker…

5 kundehenvendelser for en samlet annoncering på 229 kr. er beviset. Under 50 kr. pr. henvendelse. Alt sammen via en Facebookannonce, der peger ind på en prisberegner. Ekstremt simpelt at styre.

5 henvendelser for 229 kr. – Jo: missionen er lykkedes.

Vi har fået skabt en maskine, hvor hun fra dag til dag kan styre hvor mange kundehenvendelser hun vil have.

Hendes virksomhed kan pludselig sælges. Den har en sund marketingkanal, der kan lave kundehenvendelser hver dag. Nu er det hele ikke bundet op på hendes telefonnummer.

Jeg glæder mig til at snakke med Pia på mandag.

Tak fordi du læste med

Hvis I har brug for mere stabilitet eller en sikker måde at skaffe kundehenvendelser til jeres virksomhed kan en prisberegner være vejen frem. Sætter man den rigtigt op kan den allerede første dag skaffe jer de henvendelser I skal bruge i jeres virksomhed.

Specielt håndværkere kan bruge metoden.

Skriv en mail til mig på: morten@leaddoubler.com, hvis du vil ringes op for en snak. Det koster ikke noget.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *