Ved at automatisere din markedsføring frigiver du ressourcer i dit marketingteam. Det giver dig mulighed for at tilføre yderligere og tydeligere værdi til virksomheden og kunden.

Med LeadDoubler’s marketing software omdannes jeres online markedsføring til én stor markedsførings-maskine:

  • du kontrollerer og optimerer
  • der automatisk skaber et flow igennem din salgslinje.
  • der automatisk genererer en dynamisk dialog med kundeemnerne
  • der automatisk gør dine besøgende til kundeemner
  • der automatisk gør dine kundeemner til Goodwill Ambassadører for dine produkter

 

Med Leaddoublers automatiseringsmaskine laver vi et setup, der engagerer besøgende på din hjemmeside. Vi sørger for, der startes en dialog mellem de besøgende og din virksomhed. En dialog der med vores intuitive software sikrer jer en optimal proces fra besøg til salg.

 

Med LeadDoublers unikke software kan du sikre dig et kontinuerligt flow igennem din salgskanal.

Med LeadDoublers unikke software kan du skrue op eller ned for dine markedsføringstiltag.
Prøv vores test og se om I er parate til at automatisere jeres Markedsføring:

 Se om du er parat til automatisering

 

Okay – vi har en maskine

Hvad med brændstoffet?

 

Ligesom vi ikke kommer benzin på en dieselbil eller omvendt, lige så vigtigt er det, at bruge det rigtige brændstof i markedsførings-motoren. Det er en detalje, der ofte bliver overset af andre softwareleve-randører eller det tages for givet, at der altid er det rigtige brændstof til rådighed.

 

Hos LeadDoubler er det vores erfaring, at netop denne del af markedsførings automatiseringen er det allervigtigste i opsætningen af marketingmaskinen. Med LeadDoublers unikke software fokuseres der intenst på leadgenerering. Det gør vi fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at vende besøgende på din webside til kundeemner.  Det gør vi ved at pleje de besøgende, så de knyttes tættere til dig.

 

Vores softwarepakke giver dig mulighed for at opsætte intelligente formularer med dynamisk genererede svar. Dette gør du i et regneark, der sammen med vores software, fungerer som en form designer på dit website.

 

Synes du det lyder lidt kompliceret? Det er det ikke. Alt hvad du behøver er, at fortælle os lidt mere om din virksomhed, og hvad dine kunder ønsker. Så vil vi hjælpe dig med at sætte din egen unikke leadgenererings-maskine op, og på den måde få fyldt det rigtige brændstof på din Automatiske Markedsføringsmaskine.

Prøv din egen leadgeneringsmaskine – og test dig selv

 

Nu skal vi have startet maskinen

 

 

Med en maskine, der forvandler besøgende på en hjemmeside til interesserede kundeemner,  har vi fået de grundlæggende elementer klar til at begynde at automatisere din markedsføring.

Vi starter med at opsætte trafikfremmende elementer som søgemaskineoptimering, sociale medier og betalte annoncer som Google adwords.

Så begynder vi at håndtere dine indgående kundeemner. I starten vil vi behandle dine leads manuelt for at sikre, at vi får et klart billede af, hvad dine kundeemner virkelig ønsker, og hvordan man bedst gør dem til kunder for dig.

Efter nogle få dage begynder vi at pleje dine kundeemner f.eks. gennem automatisk genererede e-mails sendt direkte til dem. Dette gør det muligt for dig, at fokusere på de kundeemner, der er mest interessante og overlade resten til at håndteres automatisk af maskinen.

 

Så kører maskinen.

Nu skal den trimmes.

 

Nu er din maskine kørerende – leads genereres og plejes automatisk. Det giver dig tid til at fokusere på de bedste kundeemner.

Vi begynder nu, at optimere din markedsføringsmaskine fra den ene ende til den anden. Det gør vi ved, at kombinere den indbyggede statistik med eksterne statistikværktøjer som f.eks. Google Analytics og gennemprøvede teknikker til Søgemaskineoptimering

 

Resultatet

 

For dig er oprettelsen af din egen automatiske markedsføringsmaskine en proces – en proces, der fører dig ind i en situation, hvor overraskelser ikke længere er en del af din hverdag, og hvor du får langt bedre kontrol.

 

Du vil vide meget bedre, om du er på vej mod dit mål

• Du vil være i stand til at skalere din virksomhed

• Du vil være i stand til at automatisere 90% af din salgsproces

 

Vores vigtigste mål med vores virksomhed er, at give dig en rolig følelse af, at alt er under kontrol, så du kan bruge mere tid og energi på de ting, der virkelig betyder noget.

Se om du er parat til automatisering