LeadDoubler | Webinar tilmelding 2

WEBINARET AFHOLDES: 3. juni - kl. 8:30

Sådan bygger du content, der sætter ild i din indbakke

.. og få tilsendt vores unikke værktøj!

Vores koncept bruges af

Hvad får du ud af webinaret?

 • Hemmeligheden til at skabe værdifuldt content
  På webinaret får du kendskab og indblik i at skabe content, som du bør bruge i forbindelse med jeres markedsføring. Content, som sikrer dig flere henvendelser fra potentielle kunder.
 • Bedre indblik i dine kunder og hvordan du hurtigt får flere henvendelser
  Når du har fået skabt værdifuldt content, får du hurtigt et indblik i dine kunders adfærd. Med det indblik kan du målrette og investere bedre i din markedsføring.
 • Hvordan du investerer klogt og risikofrit i markedsføring
  Med kendskabet og indblikket i dine kunder og værdifuldt content, lærer du hvordan du optimerer din markedsføring bedst muligt, så du undgår at spilde penge på tiltag, der ikke virker.
 • Et konkret værktøj som du kan bruge med det samme
  Så snart du tilmelder dig webinaret, får du tilsendt et værktøj, som vi har udviklet specielt til dig som deltager. Værktøjet kan du tage i brug med det samme, og på webinaret forklarer jeg hvordan du kan bruge værktøjet i din markedsføring.

Webinar af Morten Matras

GRUNDLÆGGER OG ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Morten Matras grundlagde LeadDoubler i 2007, og har gennem årene udviklet platformen fra bunden. Han har hjulpet mere end 100 virksomheder med at vækste gennem digitale værktøjer – skabt direkte fra LeadDoubler platformen.

Helt konkret hjælper han virksomheder med at få flere kunder ved hjælp af leadgeneratorer, og lukke flere salg hurtigere og mere effektivt med tilbudsgeneratorer.

Få et helt særligt værktøj tilsendt, når du deltager i webinaret!

Når du tilmelder dig til webinaret, får du et særligt værktøj, som du kan tage i brug med det samme.

Det er et værktøj, der er udviklet af LeadDoubler. Værktøjet er GRATIS for webinar-deltagere, og giver dig en content marketing plan på kun ét minut.

En plan, som du kan bruge til at investere klogt i din markedsføring.

Vi ses på webinaret d. 3. juni kl. 8:30.

Tilmeld dig webinaret

X