LeadDoubler | Webinar tilmelding 3

WEBINARET AFHOLDES: 10. juni - kl. 8:30

Få mere fritid med færre tilbudstimer

.. og få tilsendt vores unikke værktøj!

Vores koncept bruges af

Hvad får du ud af webinaret?

 • Vind dine aftener tilbage
  På webinaret løfter vi sløret for hemmeligheden bag konceptet, der sørger for at du kan få din fritid tilbage i hverdagen.
 • Afsløring af hvordan du halverer din arbejdstid
  Du lærer hvordan du helt præcist kan halvere din arbejdstid, ved at effektivisere arbejdsprocessen og tilbudsgivningen i din virksomhed. På den måde kan du målrette og investere bedre i din forretning.
 • Hvordan du investerer klogt og risikofrit i din forretning
  Med et indblik i hvordan du kan halvere din arbejdstid, og styrke din virksomhed, får du konkrete værktøjer til at investere i tiltag, der flytter din virksomhed til et højere niveau – helt uden risiko.
 • Et konkret værktøj som du kan bruge med det samme
  Så snart du tilmelder dig webinaret, får du tilsendt et værktøj, som vi har udviklet specielt til dig som deltager. Værktøjet kan du tage i brug med det samme, og på webinaret forklarer jeg hvordan du kan bruge det til at styrke din forretning.

Webinar af Morten Matras

GRUNDLÆGGER OG ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Morten Matras grundlagde LeadDoubler i 2007, og har gennem årene udviklet platformen fra bunden. Han har hjulpet mere end 100 virksomheder med at vækste gennem digitale værktøjer – skabt direkte fra LeadDoubler platformen.

Helt konkret hjælper han virksomheder med at få flere kunder ved hjælp af leadgeneratorer, og lukke flere salg hurtigere og mere effektivt med tilbudsgeneratorer.

Få et helt særligt værktøj tilsendt, når du deltager i webinaret!

Når du tilmelder dig til webinaret, får du et særligt værktøj, som du kan tage i brug med det samme inden webinaret.

Det er et værktøj, der er udviklet af LeadDoubler. Værktøjet er GRATIS for webinar-deltagere, og giver dig en analyse af din forretning, så du fremover kan arbejde mere effektivt og nedsætte din arbejdstid med det samme.

En analyse, som du kan bruge til at vinde din fritid tilbage og styrke din forretning.

Vi ses på webinaret d. 10. juni kl. 8:30.

Tilmeld dig webinaret

X