Klar til at få bygget din egen kundemagnet?

Morten Matras
CEO & Founder af LeadDoubler
Bruges af

“Jeg får meget bedre tid til at følge op og lukke aftaler, når jeg ikke skal bruge tid på at beregne tilbud om aftenen.”

Lars Kristiansen, Salgskonsulent

Her er en kort oversigt over, hvad vi gennemgår på vores 30 minutters GRATIS sparring

  • Den hårde sandhed du SKAL vide om dine muligheder for at spare 50% af din arbejdstid Vi afslører, hvordan simple skridt kan flytte dig over i en situation, hvor din arbejdstid halveres – uden at din omsætning falder.

 

  • 3 Små tips vi ser virke gang på gang for vores kunder – hurtigt og effektivt. Vi har brugt disse tips og tricks til at skabe eksplosive resultater for vores kunder – og samtidig skære markant ned på deres arbejdstid.

 

  • Hvorfor det ikke nødvendigvis er den rigtige løsning for dig at arbejde hårdere Nej hårdt arbejde er ikke altid den bedste løsning. I dag er det vigtigere end nogensinde at udnytte moderne teknologi

 

  • De 3 ukendte nøgletal du skal kende for at kunne rykke din virksomhed Disse tal giver dig mulighed for at sætte din virksomhed på en fuldt skalerbar vækstrejse – og samtidig skære ned på de timer du selv lægger i virksomheden.

 

  • Hvad du aldrig må gøre, når du forsøger at nedsætte din arbejdstid. Gør aldrig dette på din rejse imod et mere harmonisk liv (medmindre du vil risikere at gå konkurs inden du når i mål)

Her er mere om, hvad du kan forvente når du booker en gratis strategi-sparring

1

Hvorfor en tilbudsgenerator kan halvere din arbejdstid

Vi afslører, hvad vi ser ske når vores kunder får en fuldautomatisk tilbudsgenerator og hvordan det øger deres omsætning og halverer deres arbejdstid.

2

7 Steder en tilbudsgenerator giver øget omsætning og halverer arbejdstiden

Du lærer de tricks du skal kende, for at accelerere jeres resultater og nedsætte din arbejdstid. Vi har gjort det for små og store virksomheder inden for forskellige brancher.

3

Hvorfor hårdt arbejde ikke altid er den bedste vej til at skabe en succesfuld virksomhed

Hårdt arbejde er vejen frem? Nej – i dag er det vigtigere end nogensinde at udnytte digitale muligheder og automatisering. Vi viser hvorfor.

4

Den vitale nøgle du skal bruge for at kunne halvere din arbejdstid så hurtigt som muligt.

Denne essentielle brik er nøglen til at halvere din arbejdstid. Uden den er du dømt til at bruge dine aftener og weekender foran skrivebordet.

5

Hvad du ALDRIG må gøre for at øge jeres omsætning og halvere din arbejdstid

Gør ALDRIG dette for at nå dit mål om at halvere din arbejdstid og øge jeres omsætning – medmindre du vil risikere at miste din virksomheds vigtigste resource.

Vores ubetingede tilfredshedsgaranti

Når du sætter projektet igang med os garanterer vi fuld tilfredshed eller pengene tilbage.
I det ekstremt usandsynlige scenarie at vi ikke kan bygge en fuldautomatisk
tilbudsgenerator på under 3 uger refunderer vi din investering

 

Uden at stille spørgsmål eller krav af nogen art.